PRIVATUMO POLITIKA

Siekdami apsaugoti savo klientų ir svetainės lankytojų privatumą bei duomenis HOSTLINE, UAB savo svetainėje pateikia privatumo politikos taisykles, kuriomis paaiškiname kaip naudojame iš Jūsų gautus, bei surinktus duomenis. Šios privatumo politikos taisyklės reglamentuoja kokiu tikslu HOSTLINE, UAB savo interneto insvetainėje renka, naudoja, tvarko ir skelbia surinktą informaciją iš svetainės lankytojų ir mūsų paslaugų vartotojų.


Privatumas


Įmonei HOSTLINE, UAB kliento duomenų saugumas yra aukščiausias prioritetas. Mes įsipareigojame saugoti kliento duomenis, kuriuos jis patikėjo mums.


Saugumas


SSL sertifikatas

Įmonės HOSTLINE, UAB interneto svetainė naudoja saugų duomenų apsikeitimo būdą - SSL sertifikatą. Tokiu būdų visi duomenys kurie yra suvedami mūsų svetainėje yra šifruojami nuo kliento kompiuterio ar kito įrenginio iki pat mūsų tarnybinių stočių. Šifruojant duomenis tokiu būdu maksimaliai sumažinama rizika, kad Jūsų asmeniniai, ar užsakytų paslaugų duomenys bus perimti ar pavogti netgi naudojantis viešuoju internetu (pvz: kavinės, oro uostai, visuomeninis transportas).


Klientų duomenys, kuriuos mes renkame


HOSTLINE, UAB savo interneto svetainėje https://hostline.lt/ renka klientus identifikuojančią informaciją lankantis, registruojantis svetainėje, ar užsisakant mūsų paslaugas. Pagrindinė informacija kurią renkame registracijos metu:

  • Vardas, pavardė.
  • Kontaktinė informacija (gyvenamosios vietos adresas, telefonas, el.pašto adresas).
  • Demografinė informacija (pašto kodas, IP adresas).
Mes taip pat renkame informaciją, kaip svetainės lankytojai pateko į mūsų internetinę svetainę, ką darė mūsų svetainėje, bei iš kokio IP adreso naršo mūsų svetainę. Mes taip pat naudojame "slapukus" (angl. cookies) norėdami stebėti, kaip lankytojai naudojasi mūsų svetaine, bei kokia informacija ar puslapiai jiems buvo aktualiausi. Naudodami "slapukus", mes galime optimizuoti savo interneto svetainę, paruošti bei talpinti, koreguoti informaciją kuri aktuali mūsų svetainės lankytojams bei mūsų klientams.


Kam mes naudojame gautus duomenis


HOSTLINE, UAB patikimas Jūsų verslo partneris. Mūsų interneto svetainėje https://hostline.lt/ surinktus asmens duomenis naudoja tik susisiekti su klientais. HOSTLINE, UAB užtikrina, kad vartotojų duomenys nebus parduodami, nebus perduodami verslo partneriams, be Jūsų sutikimo. Tretiesiems asmenims bus perduoti duomenys, tik tada kai tai bus pareikalaujama pagal teismo sprendimą, bei galiojančius Lietuvos Respublikos bei Europos sąjungoje galiojančius įstatymus.


Kaip mes tvarkome Jūsų duomenis


Mūsų įmonė jūsų duomenis tvarko laikydamasi Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo ir kitų tiesiogiai taikomų teisės aktų, reglamentuojančių asmens duomenų apsaugą, taip pat kompetentingų institucijų nurodymų. Jūsų duomenis (vardą, pavardę, adresą, el. pašto adresą, telefono nr.) saugome 2 metus nuo paslaugų teikimo pabaigos, po šio laikotarpio duomenys yra laikomi tik tie kurie reikalingi Valstybinei Mokesčių inspekcijai.


Kokios yra Jūsų teisės?


Jūs turite teisę:

  • kreiptis į mūsų įmonę su prašymu suteikti informaciją apie HOSTLINE, UAB tvarkomus Jūsų asmens duomenis;
  • kreiptis į mūsų įmonę su prašymu ištaisyti Jūsų asmens duomenis ir (arba) sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą – tuo atveju, kai susipažinus su asmens duomenimis, Jūs nustatote, kad duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs;
  • kreiptis į mūsų įmonę su prašymu sunaikinti asmens duomenis ar sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą – tuo atveju, kai susipažinus su savo asmens duomenimis, Jūs nustatote, kad asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai arba nesąžiningai;
  • nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys, kai šie duomenys tvarkomi ar ketinami tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais arba dėl teisėto intereso, kurio siekia HOSTLINE, UAB arba trečiasis asmuo, kuriam teikiami asmens duomenys.
  • Jeigu Jums kelia susirūpinimą mūsų įmonės veiksmai/neveikimas, kuriais galimai nesilaikoma šio privatumo pranešimo arba teisės aktų reikalavimų, galite kreiptis į „mūsų įmonę bet kuriuo Jums patogiu būdu.

Kreiptis į mūsų įmonę dėl klausimų susijusių dėl savo duomenų galite šiais būdais:

  • raštu – el. paštu: info@hostline.lt;
  • žodžiu – telefonu +370 700 22899;
  • adresu: Dariaus ir Girėno 42A-508, LT-02189, Vilnius;


Kaip naudojame slapukus?


Siekdami pagerinti Jūsų patirtį lankantis HOSTLINE, UAB svetainėse, naudojame slapukus (angl. cookies) – nedideles tekstinės informacijos daleles, kurios automatiškai sukuriamos naršant svetainėje ir yra saugomos Jūsų kompiuteryje ar kitame galiniame įrenginyje. Slapukų surinkta informacija leidžia mums užtikrinti Jūsų galimybę naršyti patogiau, daugiau sužinoti apie mūsų svetainių lankytojų elgesį, analizuoti tendencijas ir tobulinti tiek svetainę, tiek Jūsų aptarnavimą, tiek HOSTLINE, UAB teikiamas paslaugas.

Jūs galite pasirinkti, ar norite priimti slapukus. Jeigu nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar į kitą galinį įrenginį būtų įrašomi slapukai, galite pakeisti savo interneto naršyklės nustatymus ir išjungti visus slapukus arba įjungti / išjungti juos po vieną. Tačiau atkreipiame dėmesį, kad kai kuriais atvejais tai gali sulėtinti naršymo internete spartą, apriboti tam tikrų interneto svetainių funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie svetainės. Išsamesnė informacija pateikta adresu AllAboutCookies.org.


Duomenys apie naudojamus slapukus



Slapuko pavadinimas Aprašymas Galiojimo laikas
we-love-cookies Naudojamas stebėti ar sutikote su mūsų privatumo politika. Galioja 1000 metų nuo sutikimo.
PHPSESSID Standartinis slapukas naudojamas vartotojo sesijai palaikyti. Iki interneto svetainės lango uždarymo.
_ga Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją. 2 metai.
_gat Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant jiems unikalų identifikatorių (ID).. 8 val.


Kaip sužinoti apie šio pranešimo pakeitimus?


Plečiantis veiklai ir paslaugoms, mums gali prireikti atnaujinti šį privatumo pranešimą. Dėl šios priežasties mes rekomenduojame Jums periodiškai apsilankyti mūsų interneto svetainėje, kurioje visada rasite naujausią šio privatumo pranešimo versiją.

Jei atliksime esminius šio pranešimo pakeitimus, mes apie tai iš anksto informuosime paskelbdami pranešimą mūsų interneto svetainėje.